6/21/2010

be happy

Moikka! Ajattelin tehä taas vaihteeks pienimuotoisen postauksen, kun nyt kesälomaakin on mennyt jo :) (Oon varmaan oikeesti postannut ennen vaihtovuotta sit ihan kauheesti)

Mulla ei toimi oma kone, joten kuvia ei tule nyt hetkeen olemaan. Nytkin oon kirjastossa, haha, oon koht vakkari netissäkävijä täällä. No ei täs kummempia, kesä alkanut hyvin! Mulla loppu kahelt työt ja oon melko poikki (paitsi että Rockstar on alkanut jo vaikuttaa) ja oon yrittäny toivottomasti ettii itelleni kampaaja aikaa 24.07 (lauantai) kun seuraavan päivän mulla olis konfirmaatio. Joo sais nähdä miten se kampaus pysyis yön, mut sunnuntaina tosi harva tekee kampauksia..

Mut nyt jotain ihan vaihtariasiaaki! Meinaa kadotin parit vaihtaripaperit mun muuton aikana. Ei mitää, soitto AFS'lle ja hankin uudet.. Ja lääkäripaperitki pitäis saada hankittua.

Kiireit riiittää, mut muuten elämä hymyilee
tsaudi ! :>

♥ Johanna

2 comments:

 1. Mitä kaikkee sä oot joutunu tekemään töissä? :D Purkamaan tavaraa?
  Ihanaa toi papereiden katoaminen, onneks sait uudet! (:
  Mulla on muuten samana päivänä konfirmaatio kun sulla! Onneks täti on kampaaja niin se on jo luvannu laittaa mun hiukset! :D

  ReplyDelete
 2. Riikka, mä ooon joo purkanut suurimmaks osaks vaan tavaraa, mut oon hoitanut kans salii ja auttanut keittiös tekemäs mm. sämpylöitä ja viipaloinu kaikkii tomaattei ym : D
  Ja onneks sain itekki nyt kampaaja-ajan lauantaiks : )

  ReplyDelete