2/28/2011

TwinrixxxJeee moikka!

Huhhuh, tänää kävin ottaa sen toisen twinrixin ja voin kertoo, että nyt oon kipeenä kotona. En usko, että tää on kokonaa ton rokotuksen syytä mut kuitenki. Kiva jos oon ottanu rokotetta hieman kipeeenä, ku sain kai pieenen flunssan viimeviikolla Himoksella. Eli nyt on sit vähä yskää, päätä jomottaa ja kai pikkuse lämpöä.

Oon tylsä ja tungin vaihteeks taas omasta naamastani kuvan kun en jaksa ettii mitäää aiheeseen liittyvääkää. :D

Mut kuten kipeillä on tapana, mä voisin varmaa mennä nyt ottaa vähä lepoo!

Johanna

ps. En tiiä onks mun paperit vielä edes jenkeissä, kun mulle soiteltii Himokselle ja pyydeltii joulutodistuksen numeroita niihi papereihin.

1 comment:

  1. Moikka, oon täällä jenkeissä nyt ite (Kansas Cityn lähellä Missourissa AFSn kautta) ja mun perhe on selaillu ens vuodelle toista vaihtaria tän vuoden hyvän kokemuksen perusteella. Ollaan katteltu sieltä AFSn sivuilta ens vuonna tulevien vaihtarien papereita ja siellä on ollut paljon suomalaisia tulossa tälle alueelle, että kyllä varmaan sunkin paperit on jo jenkeissä kun muidenkin on. En muista nähneeni Johanna nimeä tälle alueelle tulevien tiedoissa mutta saatan olla väärässä, eli KCn alue ei ole sulle todennäköisin sijoitus, saa nähä :)

    ReplyDelete