5/06/2011

If you think I'm coming back, don't hold your breathe



Me and my friend Kia

Moikkamoi!


Sain tänään ilmoituksen, että mulla on 16.06 aika Yhdysvaltojen konsulaattiin noiden viisumijuttujen takia. Tässä kuussa on tapahtunut jo ihan sika paljon, vaikka tää kuu onkin melko alussa. Kohta loppuu koulut ja sitten saa ottaa kaiken irti niistä viimeisistä hetkistä vuoteen Suomessa!


Mut nyt alan jo pikkuhiljaa valmistautuu nukkumaan. Oon tullut mun mummille Helsinkiin, koska pääsen täältä huomenna junalla rautatieasemalle. Eli huomenna pitäis olla kello kymmenen aamulla rautatieasemalla, josta jatketaa matkaa kohti Sammattia! :) Takaisin sieltä pitäisi olla sunnuntaina n. klo 17:30


Mulla ei ole kamerassa akkua ja laturi on kadonnut, joten ainakaan omia kuvia ei tuolta reissulta tule. Ja myöskään sunnuntaina en ehdi sitten heti postailemaan, koska rikoin mun mokkulani äskön (ehtihän toi kolmas mokkula olla mulla jo viikon..)! 

Pitäkää hauska viikonloppu ja muistakaa äitejä sunnuntaina ! :)

Ps. Kuvat olen ottanut vain photobucketistani, ei liity mitenkään aiheeseen, mutta tosiaan nyt ei ole muutakaan. :D

4 comments:

 1. moi! oon kans lähössä vaihtoon jenkkeihin, tosin sts:n kautta:)ite en tiiä vielä paikkaa enkä perhettä enkä oikeen mitään:)
  Mut hei hauskaa vuotta sulle:D

  ReplyDelete
 2. Ansku, eiköhän ne perhetiedot meille kaikille joskus ilmene :) Kiitos ja samoja sinne!

  ReplyDelete
 3. Kyllä sää sen perheen tässä saat viel :) ja hei muuten ku tos edellises postaukses sanoit et lennät suoral lennol New Yorkiin, niin ooksä varma et se perhe on sieltä eikä sulla tuu enää jatkolentoja? :) Mulla on muute konsulaattii aika 10.6. =)

  ReplyDelete
 4. heini, en ole ja tuskinpa se sieltä onkaan, mutta siis suoralla lennolla Helsingistä New Yorkiin, että ei pitäisi olla mitään pysähdyksiä tyyliin Saksassa :) Siitä eteenpäi lähtevistä lennoista ei vielä ole tietoa

  ReplyDelete