7/15/2011

In front of your eyes, it falls from the skiesMoikka !

Apua, oonpa mä tylsä, kun en oo päivittänyt, mut nyt nää viimeiset viikot alkaa olee täynnä kavereiden ja perheen kanssa olemista. Jotenkin tuntuu, että viikot karkaa vaan käsistä ja silti en ehdi nähä kaikkia keitä mun piti keretä näkemään!

Mulla oli tossa vähän aikaa sitte kauhee viisumiepisodi, kun mun viisumista ei kuulunut moniin viikkoihin sen haastattelujutun jälkee. Loppujen lopuks se olikin Salon postissa, mut meille ei vaan ollut tullut tietoa postista, että se olisi sielä. Nyt on hassuu kattoa passia, kun sielä mulla tosissaan on nyt se Yhdysvaltojen viisumi!

Mä oon muutenkin jotenkin nyt mitäänsanomaton ihminen. Lähtö on pian (jos se perhetieto ilmaantuisi! Jos ei, niin lähtö vähän viivästyy), mutta mä en silti tunne oikeastaan mitään jännitystä. Mua ei jännitä, ei harmita, mä vaan odottelen ja mietin, että "pian se lähtö olis." Jotenkin tuntuu, että kaikki muut odottaa innolla ja tottakai mäkin, mutta ei sitä tuu ajateltuu niin paljoa, kun on kokoajan jotain tekemistä.

Mut silti mä odotan todellakin, että pääsen elämään sitä vuotta, jonka eteen mä olen tehnyt töitä. Tän koko kesän oon ollut oikeastaan töissä. Heti koulujen lopun jälkeen ehdin lomailla tasan kuusi päivää ja sitten alkoikin työt, eli en mäkään vaan sluibaillen oo odotellut ja ajatellut, että "joo eiköhän vanhemmat vähä rahaa heittele mun tilille." En tosiaan, oon tehnyt kolmee eri työtä jo tänä kesänä mun käyttörahojen takia!

Mun joitakin kavereita jännittää enemmän mun lähtö, kun mua itseäni! Ehkä mä en vielä oo sisäistänyt sitä, että mä lähden vuodeksi tonne rapakon toiselle puolelle. Kyllä sekin sitte jossain vaiheessa iskee! Nyt mun pitäis alkaa jo vähän kattelee noita mun kamoja ja miettii, että mitä sitä pakkais mukaan ja mitä vois ehkäpä suosiolla luovuttaa muille. :)

Ja halusin vielä täsmentää, jos mun tekstistä sai kuvan, että mua ei kiinnostais enää lähteä, niin päinvastoin! Tällä hetkellä vuosi jossain muualla kuulostaa paremmalta kuin hyvältä ja positiivisella mielellä mennään vieläkin, vaikka tottakai tulee niitä vähän synkempiä päiviä, mut eiköhän jokaisella vaihtarilla tule! Haha :D

Nyt mulla olis vielä kauheesti viikonloppusuunnitelmia ennen lähtöä! Tän viikonlopun sluibailen kotona ja näen pitkästä aikaa Lottaa, jota näen aina vaan kerran vuodessa, kun se tulee tänne Etelä-Suomeen. Ensi viikonlopun vietän ensiksi Sunset Beach Partyissä ja sitten mummin synttäreillä Salossa ja sitä seuraavana viikonloppuna olis Pipefest ! :)

Nyt meen nukkumaa, kun on vähä vapaata töistä! Ja kommentit ja postausideat olis enemmän kuin tervetulleita! Mitä sanotte, pitäisikö mun tehdä videopostaus joku päivä tässä enemmänki näistä mun fiiliksistä, vai pitäiskö videopostaukset jättää kokonaan jenkkilän puolelle? :)

7 comments:

 1. Ei oo mullakaa vielä perhetietoja eikä viisumille haastatteluaikaa eikä hakemuskaan oo vielä valmiina.. :D ootko säki pipefestille lähdös? :p ite kans kaverin kaa tos suunniteltii mut vähä nihkeeltä porukan kasaaminen vaikuttaa :D

  ReplyDelete
 2. Olavi, jep oon lähdös Pipee :D Meit lähtee kans sinnepäi jonkunnäkönen porukka, mut eiköhä ne porukat siel paikanpääl tuu muuttuu :D Kyl me nää perhetiedot viel joskus saadaa !

  ReplyDelete
 3. joo kyllä ne tulee :D mullakii on toi porukka muuttunu muuttumistaa ja nyt on muuttunu aika olemattomaks :D et voi olla et sinne ei tuu mentyy, mut onneks on blockfesti! jos oon enää suomes sillon :D

  ReplyDelete
 4. Mullaki puuttuu viel noi perhetiedot mut kaiken muun oon tehny jo valmiiks eli mul on viisumi, yms...

  ReplyDelete
 5. olavi, no hei jos saisit ees jonku lähtee sun kans sinne nii etteköhä te siel nopee joihinki tutustu :D

  Roob, mun pitäis viel tehä se uus lääkäritodistus mut muute kaikki ois reilas :)

  ReplyDelete
 6. moikka, sä oot ihan tyhmä ku hylkäät mut :) <3

  ReplyDelete
 7. ja perään Pipefest on jo ensviikolla <3 ja sitte se onki koulu ja sulle jenkkilä ja muista ennen jenkkilää 24es :) puspus!

  ReplyDelete