1/03/2011

Just carry onMoikka!
Sain tänään AFS'ltä tällässeen "vaihtarioppaan", josta löytyy voisinkoha sanoo, että melkeenpä kaikki tarpeellinen ! (Huomatkaa toki weblaatu kun kamerasta loppui akku.)

Tuntuu edelleen hassulta, että hei, tänä vuonna mua kutsuu maailma! Mä muutan Yhdysvaltoihin. Nyt pitäs eka selvitä koulu loppuun, paljosta stressauksesta, asioiden hoitamisista ja muusta sellaisesta, etten jätä kaikkea sit sinne kesään.

Kohta on vuosi mun vaihtarihaastattelusta (helmikuussa) ja jotenkin tuntuu, että aika on mennyt aivan sairaan nopeesti! Oon valmistanut itseäni jo pikkuhiljaa siihen, että mä tuun muuttamaan aivan uuteen maahan, uusien ihmisten keskelle pois tutuista kuvioista. Eihän siihen ookkun enää (tai vielä, miten sen ite haluaa ottaa) vähän päälle puoli vuotta.

Nyt jatkan kuitenkin tän vaihtarioppaan lukemista, ciaoo!

Johanna

4 comments:

 1. mikä web kamera sulla on? :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous, mulla on siis tämmönen valkoinen Acerin Aspire one(?) miniläppäri johon kuuluu toi web :)

  ReplyDelete
 3. Lukasin nää sun blogipäivitykset läpi! Oot kyl tosi sopivan olonen vaihtariks vaikka ootki vuotta nuorempi ku yleisesti vaihtarit. Tunnut olevan tollanen avoin ja iloinen ja kirjotat tän blogin mukavasti, et varmasti jään seuraamaan :)
  Itte oon lähös kans TÄMÄN VUOJEN syksyllä jenkkeihi ja yhtä innossaan oon ku säki :))

  btw, tilasikko liput enriquen keikalle mää tilasin :D

  ReplyDelete
 4. Anonyymi, Voi kiitoksia paljon ! :) Itseasiassa mun pitikin lähteä kans vasta lukion ensimmäisen vuoden jälkeen, mut päätinkin lähteä vähän aikasemmin. :> Ja en tilannut, hitto! Olis ollut kyl nii kiva!

  ReplyDelete