1/31/2011

tudududum


Moikkamooi

En oo nyt hetkeen postaillut mitään, koska mitään uutta ei oikeesti ole tapahtunut. Aika apeet pari viikkoo ollu mulla henkilökohtaisista syistä eikä oo jotenkaa jaksanut ajatella koko matkaa. Mut kyl tää tästä!

Tänään kyl jaksoin mennä vihdoinkin rokottaa itteeni tota Twinrixiä. Joo ehkä vähän myöhässä menin, mut kylläpä nää kaikki kolme ehdin ottaa ennen elokuuta ;)

Otin siis Twinrixin terkkarilla ja mua harmitti eniten se, että sinä aamuna mua ei väsyttäny yhtää ja heti sen rokotteen jälkee rupes nukuttaa iha sairaasti. Ei siin mitää, mut nyt särkee päätä, mut ei onneks mitää muuta ilmaantunut tosta. Enskuulle varattu seuraava rokotusaika ja pitäis hankkia se aivokalvontulehdusrokotuskin tässä joku päivä :)

Oon täs vähä suunnitellut muuttavani tätä ulkoasua joku päivä vähän yksinkertaisemmaksi. Ehk vähän simppelimpi otsikko? Joo jokatapauksessa jos jotain postausideoita niiin kertokaa toki ! :)

Johanna

1 comment:

  1. Mä ainakin tykkään täst nykysest ulkoasust tosi paljon (: Ja tosiaan mooi, oon lähös kans tänä vuon jenkkeihin tosin YFU:n kautta, miettisin kauan kumman kautta haen mut päädyin sit kuitenkin yfuun (Y)

    Tohon postaus juttuun, ni mua ainaki kiinnostais se et miks sä haluut lähteä vaihto-oppilaaks, ja miks just jenkit? :D

    ~ Jenna (:

    ReplyDelete