8/29/2011

Elossa ollaan !Multa loppuu kohta akku koneesta, mutta hengissä ollaan! Yritän kertoa nopeasti vähän mitä on tapahtunut. Ensinnäkin saavuin New York Cityyn ajoissa ja mentiin sitten monien italialaisten kanssa hotelliin yöksi, koska mun lento lähti Syracuseen vasta lauantaina. Lähdettiin lauantaina yhden italialaispojan kanssa Kennedyn kentältä Syracuseen (Kennedyn kenttä ei ollut nii paha mitä kuvittelin!),jossa meitä vastassa oli eräs AFS officer joka otti meijät luokseen yhdeksi yöksi.

Eka mitä noteerasin kunnolla niin jep - jenkeissä kaikki on suurempaa! Limupullot ym.. Olin yhden yön sielä AFS officerin luona, kunnes perhe haki mut ja tultiin kotiin, Harrisvilleen :) Tää perhe on aivan ihana, lapset hölöttää tosi paljon ja ollaan kierrelty jo vähän kattomassa paikkoja. Tänää rekisteröidyin kouluun ja oon siis Senior, mut otan vähän kaikkien lukiolaisten tunteja, en vaan senioreiden. Huomenna meen kai kokeilee soccer! ooaa, kirjottelen myöhemmin lisää,nyt meinaa tosiaa pelkään et akku loppuu kesken !

4 comments:

 1. Ihania kuvia! Miltäs new york tunnusti? :D

  ReplyDelete
 2. voiiiii ihanaaaaaa pidä hauskaa pupu! <3

  ReplyDelete
 3. kiva kun oot päässy perille ja viihdyt siellä :)

  ReplyDelete
 4. mennni - lentokentän hotelli oli ihan jees, Kennedyn kenttä oli kans aika kokemus ja kyllä ne pilvenpiirtäjätki siel in the background oli :D

  sara - pidetään ! <3

  heini - jeps, vihdoinkin :)

  ReplyDelete