11/17/2011

Love is the funeral of heartsNyt kun tuntuu, etta omat asiat toimii jotenkin taalla pain, niin sit Suomessa kavi vahan ikavemmin. Mun aidin veli menehtyi eilen ja tottakai se on saanut omatkin fiilikset huonoksi. Miten voi olla nain, etta nain voi kayda kun ma olen toisella puolella maapalloa, enka mun perheeni tukena Suomessa.

Mulla on tanaan ollut huono paiva tan takia, oon pohtinut miten tassa jatkaa. Mun perheeni Suomessa on mulle kaikkein tarkeinta ja niiden takia keskeyttaisin tosiaankin mun vaihto-oppilas vuoden, mutta se ei ole sita, mita mun aitini haluaa. Ma tunnen tan tilanteen melko epareiluksi talla hetkella, etta ma en pysty olemaan siella juuri nyt. Ja oikeasti, se on ainoa asia talla hetkella mita ma haluaisin. Millaan muulla ei oikeastaan ole nyt valia.

En tiia miten selittaisin sen kummosemmin.

4 comments:

 1. Tiedän tunteen, kun ei voi olla paikalla kun jotain tuollaista tapahtuu. Puhu siellä niiden ihmisten kanssa, ne on varmasti sun tukena, ja juttele sinne kotiin Suomeenkin niin paljon nyt kuin pystyt :) Aika parantaa kaiken. Voimia sulle! :)

  ReplyDelete
 2. Voi miten ikävä juttu!:( Tsemppii sinne kauheesti <3
  Mietin tässä just äsken itekki ku oon lähössä elokuussa vaihtoo et mitä jos tapahtuu jotain hirveet tääl Suomessa, mut sit tajusin et elämäs on pakko ottaa riskejä ja ei sille vaan voi mitää sit jos jotain tapahtuu! :/ Mut kyl se siitä, pärjäile! :/

  ReplyDelete
 3. johannaa♥;( voi ei koita pärjäillä siellä, kyl se siitä vielä!

  ReplyDelete
 4. Kamalaa, voimia sulle!

  Just toi on se, mitä pelkään omassa tulevassa vahtarivuodessani.

  Toivottavasti pääset noista tunteista yli, mut jos et pääse, niin kuuntele ittees ja toimi sen mukaan!

  ReplyDelete