4/02/2012

Huhtikuu !

Woow, huhtikuu ! Nytjo.. no mut joo. Eli viimeviikonlopun vietin Jenan & Sierran kanssa. Ekana lähettiin katsomaan musikaalia ja sen jälkeen käytii kaupoissa ja mentiin Sierralle yöks. Katottiin Titanic - ja minä joka oon nähnyt sen ainaki sata kertaa nii olin ainoo joka itki.. - ja Aamunkoi leffat, syötiin sikana ja sellasta. Mentiin nukkumaan viideltä aamulla, niin siinä ku heräsin ennen yheksää nii voin kertoo et vähä väsytti koko seuraava päivä. :D

Sierralta lähin sit seuraavana päivänä työskentelee Chicken BBQ juttuun, missä me seniorit myytiin noita lounasannoksia. Sen jälkeen oli barbeque ilta Kimin luona :)

No mut ei täs oikee kummosempii muute, kun et perjantai aamuna joskus kuuden aikaa lähetään kohti South-Carolinaan, Myrtle Beachille! Pysähdytään Washington D.C'hen ensiksi. 26.04 meen Annalle yöks Hermoniin ja sit seuraavana päivänä meen Annan mukana sen kouluun, josta lähetään sit sen, japanilaisvaihtarin Takumin ja Leahn kanssa Syracuseen, jossa nään taas Andrean ja Julianin ! Lähetään sieltä siis Washington D.C'hen :) I miss those guys so much!

Huomenna on scrimmage ottelu Beaver Riverillä heti koulun jälkeen ja sama juttu torstaina.

Ja sori kuvaton postaus, teen joskus paremman !

PS. Jos AFS'n extranettiin on luottamista, niin lähden takaisin suomeen John F. Kennedyltä 26.06 klo. 17:50 ja Suomen aikaan on takaisin Helsinki Vantaalla 27.06 klo 08:50 :)

2 comments:

  1. oon pitkää miettiny miten toi ''skrimidg'' kirjotetaa mut hyvä et selvensit :D kuulen joka päivä mut kirjottaa en osaa ja suomenkielist vastinetta en muista :( :( :(

    ReplyDelete
  2. uu andreaa ;)) ps . <3

    elkku

    ReplyDelete