7/05/2012

Home sweet home

Hups, aikaa vähän kulunut! Ei oo ollut yhtää aikaa tulla kirjoittelemaan, niin noi graduation kuvatkin tulee vasta ens viikolla kun kone hidastelee nyt.


Mut joo, siis nyt ollaan Suomessa oltu jo vähän päälle viikko. Englannista Suomeen vaihtaminen oli vähän vaikeaa aluks, mut tuli kielikin sit loppujen lopuks nopeasti. Saavuin Suomeen 27.6 yhdeksältä aamulla, mooonien tuntien odotusten jälkeen. Oli vähä hassu fiilis kun näki et ollaan Helsingissä, kun mietti et "miten hitossa tää lentokone toi mut Suomeen?" Puhuttiin koko lento muiden suomalaisten vaihtareiden kanssa englantia ja lentoemännillekki tuli englanniks puhuttua, koska se tuli luonnollisemmin mitä suomi.


Joo, sit kun piti hakea matkalaukut ja mennä näkee perhe niin tuli vähän lusmuttua siellä matkalaukkujen kanssa. Ei oikee tiennyt et oliskohan sitä valmis näkemään vielä kaikkia tuttuja. Päällä oli huppari & farkut kolmatta päivää, likaiset hiukset ja meikit vähä ympäri naamaa (kiitos nämä tunnit kun jouduimme odottaa!). No mut olihan sitä kiva nähä perhe ja pari ystävää jotka tuli lentokentälle. Oli oikeesti vähä hassu fiilis! Vanhemmat oli molemmat vaihtaneet autojansa nii oli sillee "jaahas, heti erilaista" fiilis, mut kyl se siitä sitte meni. Nukuin kyl tona päivänä 6h päikkärit.. Kahelta meinaa meinas taju lähtee ku väsytti jo nii paljon :D


On tullut nää päivät vietettyy perheen ja ystävien kanssa ja kyl mä jenkkiperheeseen ja ystäviinkin oon pitänyt yhteyttä. Ei nyt kovin mitää kulttuurishokkia oo tullut. Olin kyl iha innoissani näkemässä suomalaisen tutun vessan! Ja saunassakin on iha reippaasti tullut käytyy ja suomalaisii ruokii syötyy. ES'n kävin ostaa tänään vihdoinkin! Kaikki oli niin "uutta", mut niin tuttua. Oli ihanaa käydä ostaa suomalaisii ruokia äidin kanssa. Parasta on kuitenkin ollut se omanlainen vapaus - kun voi kävellä ulos nyt periaatteessa ilmoittamatta mitää. Ehkä huikata "meen ulos", ilman mitää selityksiä minne ja kenen kanssa etc. Se oli iha huippu tunne, just sellanen et nyt ollaan tultu omaan elämään takaisin!


Jenkkejä ei ehkä maana niin oo yhtää ikävä ja ei nyt ihmisiikää oo vielä ehtinyt tulla kova ikävä. (Kuulostinpa kauheelta, mut näin ne n. viikko sitten kuiteski!) Ja nyt nautin tästä elämästä Suomessa :) Jetlagi tuli parin päivän päästä muuten. On mulla se vieläki ku ei nukuta ennenku joskus kolmen aikaa yöstä ja nukun helposti kahteen ja silti väsyttää. Tiiän! Pitäis yrittää alkaa nousta aikasemmin et tottuis, mut ei oo nii helposti tehty ku sanottu.. Mut hei, kirjoittelen myöhemmin lisää kuvien kera!


PS. Huomenna (taino tänään, perjantaina) lähtö Summer Uppiin kavereiden kanssa! Et jos bongailette nii tulkaa juttelee haha :)

No comments:

Post a Comment