4/24/2010

All the lines we say, the games we play, it ain't just fair

Nonni, vihdoinkin taas aihetta kirjottaa uus postaus. Mua niiin ärsyttää !

Luin Demi.Fi'n "tulevat vaihtarit 2011-2012" osiosta, että jollekin AFS oli ilmoitellut, että syksyllä pidetään kielikoe kaikille USA'han lähteville - koska USA'n koulut vaativat sitä. Et sitten saa vasta kai virallisen vahvistuksen paikastaan jenkeissä.

No eihän tässä mitään, mutta miksei AFS ilmoittanut sitä itse mulle? Sanottaisko, että mua todellakin ärsyttää. Meinaa, entäs jos se kielikoe meneekin suht penkin alle, niin saavatko he sitten peruttaa koko vaihtarijutun? Eli jos mun vaihtarijuttu perutettais, niin milläs mä sitten vielä 2011 vuodelle nopeesti saan jostain toisesta järjestöstä nii USA'han paikan? Hehhe.
Kyllä mä uskon et mä siitä testistä selviän, mut täs olikin kysymys et entä jos en?

Ja vielä sekin, että millon ne kuvittelee et mä alan vaihtaripaikkaa jo maksamaan? Sitten ku ne jenkit saa noi englanninkieliset kaavakkeet ja hyväksyvät ne? Vai vasta kielikokeen jälkeen syksyllä?
Mä en tosiaan tiiä tällä hetkellä mitää kummoisempia, koska AFS ei ite ilmotellut mulle mitää, mut no soittelen sinne sitte ja kyselen et mitäs ne aikovat.

Ja sit toinen: Jonkun näköisiä englanninkielen kaavakkeita on tullut jo tonne AFS'n ekstranettiin tullut, muttei kaikkia. Toivottavasti maanantaina ne tulisivat, meinaa soittelen AFS'lle maanantaina ja kyselen just niistä kaavakkeista ja tosta kielikokeesta.

♥ Johanna

2 comments:

  1. Toi on kyllä aika huonosti hoidettu AFS:ltä. Yleensähän kielikokeet pidetään haastattelun yhteydessä. Ef:n kielikoe ei ollut mikään todella haastava. Siinä kirjoitettiin kirje tulevalle perheelle, jossa kerrottiin omia odotuksia vuodelle. Kokeessa oli myös suullinen osa jossa piti kertoa itsestään. Ihan perus kysymyksiä että mimmoinen olet ja mitkä ovat vahvuutesi:)

    ReplyDelete
  2. Vem: Niinhän ne pidetää :) Mä olin kans EF'n haastattelussa viime vuon, ku hain vielä saksaan. Ja se oli mulle sillon suht vaikee, kun se kirje piti kirjoittaa saksaksi. Mut se haastattelu ei kyl ollu vaikee :)

    Ootko ite lähdössä jonnekin nyt? :>

    ReplyDelete