4/30/2010

Glada vappen !

Moikkamoi!

Eka mitä haluun sanoa niin on; Glada (taikka klara) vappen kaikille! Mun vappu meni kaupungilla olemisella. Joka tapauksessa, jotain ihan hyödyllistäkin vaihtaritietoa; englanninkieliset kaavakkeet tulivat.Kuukaus aikaa rampata paikasta A paikkaan B !

♥ Johanna

3 comments:

 1. oon lähöddä ite afsn kautta jenkkeihin nyt syksyllä 2010 ja hain reilu vuos sitten. Meil oli ainakin ne SLEP-testit (kielikoe) mut se oli helppo. En o hyvä englannis, mut selvisin siitä hyvin :) ne kysymykset on sellasii nauhalt kuuluu "i'm fine" ja sit pitää valita seuraavista mikä on sama ku mitä nauhalt kuulu
  a. What's your name
  b. i'm fine
  c. this is a dog
  Et sitä ei kannata todellakaa jännittää :)okei ne kysymykset vaikenee sit loppuu kohden mut kaikki selvii siitä jos on lukenu ees pari vuotta enkkuu. ja koska sulle on jo paikka, nii pääset matkaan varmasti! Ja laskui alkaa tulee vast joskus jouluna...
  Nyt viikonloppuna meil on leiri porvoossa kaikille jenkkeihin lähtijöille. Saatii lentotiedotki tällä viikolla ja oon lentämässä houstonii joten todennäkösesti päädyn johonki seuraavista osavaltioista: texas, louisiana, oklahoma, kansas, arkansas :)

  ReplyDelete
 2. Saara: Voi miten kiva ! <: Alatko sä pitämään vaihtariblogia? :) Olisi meinaan kiva päästä lukemaan sun kuulumisia vuodelta.

  Minä päivänä lähdet elokuussa? :)

  ReplyDelete
 3. joo alotan ja lupaan kertoa sitte :) lähtö on 12.8. Ja siis jos on käyny päivääkään suomalaista koulua niin slep testi sujuu!

  ReplyDelete