10/10/2011

10.10.2011
Tänään osteltuja juttuja! Tosta puuttuu viel yks huppari, mut se on vaan semmonen normaali etten jaksanu ottaa siitä kuvaa. Toi best friends korun toinen puolisko lähtee Suomeen, mun yhdelle parhaimmalle ystävälleni Meerille, jonka piti hankkia tää koru ennenku mä lähen.. Mut käy tää näinkin ! :D En ite kauheesti perusta tosta "BFF" tekstistä, mutta tää oli yksinkertaisin tälläinen koru minkä löysin. Kaikki muut olikin kirjavia, magneettisia etc, et niistä en perusta senkään vertaa.

Täällä on oikeesti vaikee löytää hyviä skinny farkkuja, kun kaikki käyttää leveelahkeisia, joita mä en vois kuvitellakkaan käyttäväni ! :D Mut tänää löysin parit kun oltii ostoskeskuksessa :)

Eilen siivottiin koko kämppä ja käytii ottelee syyskuvia joita laittelen varmaa joku päivä sitten tänne. Tänään on muute ollut Columbus day, jonka takia ei oo ollut koulua. Mulla on huomenna U.S Historyssa joku testi sanoista, mut mä oon tosi huono historiassa ja se saa mut tosi surulliseksi ja vihaiseks samaan aikaan. Okei enemmänkin todella todella turhautuneeksi, koska mun pitäis olla tehnyt joku historia projekti ens maanantaiksi, mutta mä en osaa. Toi on jotain niin vaikeeta ja sen feilaaminen on varmaa mulla sitte syy jos oon ennen ens kesää kotosalla ! :)

Toisinaa sitä toivois et ois Suomessa, mut toisinaa ei. Vielä niin paljon nähtävää ja koettavaa, mut tää on tosiaan vaikeeta. Tai ei oikeestaa mikää muu mut US History. Ens maanantain jälkeen, kun se projektin pitääis olla tehtynä, nii saan huokaista hetkellisesti helpotuksesta.

Mut tykkään tästä, et näil on vaikka mitä ihme päivii ku ei oo koulua! Kahen viikon päästä torstaina on lyhyt koulupäivä ja perjantaina ei oo koulua :) Ja muuten, sain vihdoinkin ostettua hiusvärin! Värjäsin mun hiukset viimeks sen viikon maanantaina ku piti lähteä tänne, eli kuvitelkaa mikä tyvikasvu. Täällä kaikki on nii ihmeissää et mä värjään mun hiuksiani, koska jos nää värjää täällää, nii ne värjää vaaleemmilla väreillä. Tätä ne sanoo jo radikaaliksi, vaikka meijän mittapuun mukaan tää ei todellakaan ole radikaalia! :D

Toivottavasti tää yö menee paremmin ku viime yö, meinaa heräsin viime yönä järettömään mahakipuun joka sai mut oksentelee? Ja tääkin oli ihan pakko kertoo haha

Mut nyt meen värjäilee hiuksiani ja tuskastuu ton historian kanssa, moikkaa!

3 comments:

 1. Sä oot varmaan raskaana kun on pahoinvointia :O :D

  Mikä muuten on rahan suhde verrattuna suomeen? Paljo toi paita on euroissa? Rupes kiinnostaa :DD

  ReplyDelete
 2. Lotta, älä ees puhu tommossii haha :D Rahansuhde hmm. No ainaki oon iha järkyttynyt täällä jos kokispullo maksaa 1.90 dollaria (joka on kuitenkin vaan 1.49e) ! Se tuntuu täällä nii suurelt summalt ku tottunut maksaa kokispullosta enimmillään veroineen 1.76 joka on 1.38e :D Ja yhes kaupassa oli semmone aika iso pepsipullo 1 dollarin, joka on siis 0.78e ..

  Löytyy halvempia vaatteita, mut löytyy myös aika samanhintaisia. Toi paita ois euroissa 14.16e :)

  ReplyDelete
 3. Voi että oon sullekin kateellinen, että oot päässy jo heti ysin jälkee vaihtoo :) Ite oo siis 96 syntyny ja oisin kans halunnu Jenkkeihi jo ens vuodeks, mut siihe äiti ei suostu. No ehkä mä voin sit vielä vuoden ootella niitten hakupapereitten laittamista.. tuntuu vaan niin pitkältä ajalta. Toi ei muutenkaa sovi mun suunnitelmii yhtää et menisin vasta ykkösen jälkee, mut jos muuta mahollisuutta ei oo ni kai sitä hyvää kelpaa ootella :)

  Mut siis sun porukoilla ei ollu mitää sitä vastaa et lähit jo nytte? Ja ootko ollu mite tyytyväine toho järjestös toimintaa? Ku ite oon nyt kallistunu aikalailla ton EF:n puoleen, rotaritki kiinnostais mut en tiiä ottaako ne amiksesta vaihtoon. :D

  ReplyDelete