11/16/2011

11/16/2011



Oon tylsa, koska en jaksa koskaan pistaa kuvia photobucketiin kotona, niin sit teen naita wehearit postauksia, tai kuvattomia postauksia kun mulla on study hall.

Ensinnakin naa pari paivaa on mennyt tosi kivasti! Ma voin myontaa, etta viime viikonlopun alussa oli taas rankkaa, mut nyt tuntuu et kaikki taas menee paremmin tassa perheessa ja muutenkin. Aloitin koripallon maanantaina ja nyt on kahdet harkat takana ja pakko sanoo, et toi valmentaja on aika tiukka, et se pistaa tekee iha urakalla hommii kahden tunnin sisalla. Mut kaipa tahan tottuu!

Eilen olin kattomassa SUNY Oswego Collegea, joka oli tosi kiva kokemus. Oli kiva nahda niiden jenkkien college, minkalaista se olisi ja minkalainen niiden campus on. Sinne kesti noin kaks tuntia ajaa koulubussilla, mut ne matkat meniki jutellen kavereiden kanssa ja silleesti. Kohta meen takaisin luokkaan, sitten harkat ja kotiin.

Arki pyorii, ens viikolla Tennesseehen. Vaikka kaikki asiat on periaatteessa ihan hyvin, niin tottakai tuntee ikavaa silti. Ei sita niin vaa ajattele, mut sen tuntee. Ei sita osaa selittaa. Mut miten voisin selittaa ikavaa ihmisia kohtaa, joiden kanssa oon elanyt yli 16 vuotta ja jakanut niiden kanssa mun elamani ilot ja surut? Ei se tosiaan ole sama asia, etta asut ihmisten kanssa, jotka oot tuntenut kohta sen kolmisen kuukautta. En ma tunne oloani vielakaan oikein kotoisaksi taalla.

Ei tassa muuta, hengissa ollaan vielakin :)

4 comments:

  1. Sofia - Joo miksei! :D Harkat on joka päivä yleensä koulun jälkee kolmesta viiteen :)

    ReplyDelete
  2. oooo sit ku tuut pois sielt ni oot joku superkorispelaaja ja mä oon iha pallero ku en käy harkois enää :D

    ReplyDelete
  3. Sofia, Joo vissii :D Koris kestaa vaan tan talven ajan ja sitte se loppuu

    ReplyDelete