5/21/2012

Virginia Beach

Okei, vihdoinkin sain taas aikaa study hallilla kirjoittaa postauksen. Lauantaina oli Prom ja oli kivaaa mut kirjoittelen siit illalla ku saan mun kuvat laitettuu photobucketiin haha. Nyt oon super vasynyt sen takia, koska tulin eilen aamulla kotii puol kuudelta Prom after partyjen jalkee ja herasin kymmenelt ku lahettii synttarijuhlille. Enka sit tietty voinu menna yhtaa aikasemmi nukkuu ku keskiyolla, nii voitte kertoo jotain mun tasta hetkisesta vasymyksesta..

No mut joo, mentiin siis Virginia Beachille meijan Senior tripilla ja meilla oli iha super mukavaa. En enaa muista et mita tehtiin minakin paivana ku siitaki on jo vaha aikaa, mut lyhennettyna uitiin Atlantissa, syotiin, pelattii lentopalloa jne. Mentii sellasseesee Eurooppa tyyliseen huvi-&teemapuistoon muute, missa oli alueita kaikkialta Eurooppaa muttei tietty Skandinaviasta.. Mentiin kaikki vuoristoradat lapi ja ne oli iha superhuippuja. En jaksanut kantaa kameraa mukana, ku mul oli vaa jarkkari mukana siel nii pistin sit noi kaikki lokerikkoon.

Omm, joo meijan talo siella oli siis ihan sika iso. Takapihalla oli poreamme, allas ja heti niiden takana loyty Atlantin valtameri. Kelpasko? Todellakin :)

Sit shoppailtiin, ostin mun siskolle nahkatakin ja Guessin lompakon ja ostin itellenikin Guessin lompakon. Illat vietettiin yleensa eka rannalla ja sit mentiin sisalle kuuntelee ku Severin yleensa soitti kitaraa ja laulo. Mulla & Kelcilla oli yleensa joogatunnit meijan omien ohjeiden mukaisesti.

Bussimatka takaisin New Yorkiin meni tylsistyneesti. Ainii! Meilla oli huippu bussikuski! Se hyppas meijan altaaseenki kamera & kannykka taskussa...

No comments:

Post a Comment