5/27/2012

Prom 2012

Elikkä viime viikonloppuna meillä oli Prom ja pakko myöntää etten oikee tiiä miten alottaisin tän selityksen :D Mut siis Prom oli lauantaina, 19.05 ja sinä aamuna menin siis laittauttamaan mun hiukset läheiseen kampaajaan. Se kampaaja oli joku vanha nainen, joten yritin selittää sille ettei laiteta mun hiuksiin kiharoita kun ne ei pysy, kun mun hiukset nyt sattumoisin suoristuu ihan hetkessä. No mut toi leidi nyt ei halunnu totella, vaan teki sikana kiharoita jotka näytti tyhmiltä nii sain sen sentää laittaa ne hiukset ylös kiinnni :D

No mut kampaajalta sit Jake tuli hakee mut syömää, - joo yleensä syödää dinner siin 4-5 aikaa, mut mulla ei ollut muute aikaa niin sovittii et syödään lunch - ja mentii syömää Casablancaan. Sen jälkeen se heitti mut himaa, josta hain vaan kaikki laittautumistarvikkeet ja menin sitte Sierralle laittautumaan sen kanssa.

Meijän laittautuinen = ekat tunnit sluibaillen, kuunnellen musiikkii ja jutellen, kunnes tajuttii et kello oli nii paljo et tuli kiire laittautuu. Laittauduttii ja sit lähettiin yhelle läheiselle saarialueelle ottelee näitä kuvia, jossa sit treffattiin Jake, Lauryn & Adrian. Lauryn teki sen mekon ja Adrianin puvun jeesusteipillä ! :D No mut oteltii tuolla kuvia ja sen sellaisia, sen jälkeen lähdettii kohti Promeja.

Promin aihe oli Footloose, joten Footloosen tunnusmusiikki soi aikasen paljon. Mut oli ihan kivaisaa, tuli tanssittuu ja sen sellaista sen neljä tuntia ennenku alko Prom After Partyt, joista tulin kotii joskus puol kuuden aikaa.

Okei oon tosi huono selittää, pakko myöntää :D Mut nyt on siis enää 30 päivää jenkeissä jäljellä, voitteko te uskoa?! Mä en voi! Tän viikonlopun oon viettäny suurimmaks osaks Jenan kanssa, koska meillä on 4 päivän viikonloppu. Eka vietin torstain Sierran kaa ja sit perjantaina tulin Jenalle. Eilen mentii Watertowniin shoppailee,ostin niiiii paljo kaikkii tuliaisii ja jotai pienii juttui itelleni. No mut nyt mennää tekee pizzarolls ja sit ulos,moimoi !

3 comments:

 1. Oi ku oot nättinä ja tosi kaunis mekko, sopii sulle hyvin! :)

  ReplyDelete
 2. WAU!
  Oot tosi kaunis, ja pukusi on ihana. :)

  ReplyDelete
 3. veea - voiii kiitos paljon ! :)

  Aada - voi kiitos !! :)

  ReplyDelete