10/18/2011

maailman paras otsikko




Ma tassa pohdein just et mita apua, tammikuussa tulee puolet mun ajasta! Enskuussa lahetaan 22pv Tennesseehen, tassa kuussa on halloweenjuhlat ja homecoming torstaina, sitte tuleekin jo joulukuu! Aika menee oikeasti aika nopeesti loppujen lopuksi.

Maaliskuussa on mun synttarit ja mennaa kai AFS ryhman kanssa Washington D.C'hen ja silloin mun lahtoon takaisin Suomeen on enaa 3kk? Toukokuussa seniortripil Virginiaan, kesakuussa kaikki loput ja tohon valiin mahtuu varmaan NYC matka ja kaikkea. Aika tulee menemaan niin nopeasti !

Kyl tahan arkeen ja kaikkeen on alkanut tottumaa. Tos yks paiva mulla oli ikava Nummelan Prismaa (?) mut nyt pakko sanoo, et mul tulee naita kauppoja kans ikava! :D Mun suomipaketti on kyl varmaan eksynyt, kun se on ollut kuukauden tulossa ja sita ei oo nakynyt viela. Voi hitsi, nooh, ei se mitaa.

Nyt oon study hallin tunnilla ja voisin kertoo, et mulla oli tosi kiva viikonloppu! Olin Cantonissa Annan ja Leahin kanssa, tutustuin Cantonilaisii, kaytii kattoo niitten homecoming jalkapallopeli, menin Annalle yoks Hermanniin lauantaina, kateltii leffoja ja juteltiin ja sitte sain mun US historia projektin valmiiksi! :) Ei se mikaa paras oo mut kelpaa..

Sain valitiedot mun arvosanoista,
U.S. History 94% (?!)
Advanced Art 98%
PE 94%
English 87%
Living Environment 86%
French 86%

Ja sain mun koulukuvat eilen.. Miksei koulukuvat voi onnistua koskaan? Torstaina on lyhennetty koulupaiva, vaan pari tuntia ja sit koulubussilla kotiin. Perjantaina ei oo koulua! :) Ainii meijan homecoming on torstaina, ja se on samalla halloween dance. Se kestaa puol 8 puol kahteetoista jos oikee muistan. Sita ennen on alakoululaisten ja yla-asteelaisten halloween juhlat.

Mut nyt jos alkais koht menee kuviksen tunnille! Se on mun lemppari tunti koko paivasta :)

Heippaa, hei mita haluatte tietaa! Auttakaa mua ees vahan naissa postauksissa! Naita tulee aika harvoin, kun ei oo aikaa ja ei jaksa. Ei inspaa iltaisin kirjoittaa, kun oot tehnyt laksyt etc, nii haluut vaan nukkumaan. Mut jos annatte jotai postausideoit nii ehka ma tekisinki vahan useemmi :)

2 comments: