11/29/2011

Tennessee !!







Pakko myöntää, etten oikein tiiä mistä alottaisin. Ootteko koskaan kuullut sanontaa "Home is where your heart is?" Musta tuntuu, että mun sydän jäi Tennesseehen. Se paikka, ne ihmiset. Siellä oli joo lämmin, ne tiet oli ihania ja vuoristoja näit joka puolella sun ympärilläs. Mun historianopettaja varoitti mua eteläisten ihmisten aksentista ja kyllähän se vähän yllätyksenä tuli kuitenkin! Se on paljon matalempi, ja niitten englantia vois verrata suomen kieles murteeseen jota mä puhun. Eli lyhennellää sanoja jne.



Eli lähdettiin tiistaina kahdeltatoista heti ku pääsin koulusta niin kohti Tennesseetä ja oltiin sielä kello 02:30 am, eli meni 14,5h tuntia ajaa pysähdyksineen. Tuli nukuttua jonkin aikaa, ei nyt ihan kamalasti kuitenkaa. Eka päivä tais olla vähän sateinen, muttei kylmä. Mut sit loput päivät olikin täysi hellettä! Ei millään ois halunnut tulla takaisin sateiseen New Yorkiin, ja vielä kaikkein pohjoisemmaks mitä pääsee :D




Vietettiin sielä siis Thanksgiving, jolloin syötiiin paaaljon ! Oli tosi rentoa, musta tuntuu et lähennyin mun hostperheen kanssa ja tuntuu paljon kotoisammalta olla niiden kanssa nyt. Mentiin yhtenä päivänä kattoo Bristol Motor Speedwayn valot, eli se piha-alue oli täytetty jouluvaloilla joiden ympäri ajeltii. Se oli siis tosi iso alue! Ja sit mentiin sisään tonne Bristol Motor Speedwayhyn, googlatkaa nii tiiätte :) Hostmom sano et varmaan kuuluisin Speedway mitä tuun näkemään.






Tuli ostettua parit asiat sieltä. Käytiin myös yhel kirpparilla, joka oli aikamoisen suuri.. Ja niikun hostperhe sanoikin, niin Tennesseessä kaikki on halvempaa. Ostin sieltä vihdoinkin uuden käsilaukun ja makso 7,50$? Bensa ja kaikki muukin on halvempaa. Tosin näitten bensahinnat on muutenkin niin naurettavan alhaiset et huhhuh. Jos käännän dollareiksi niin me maksettais melkeepä 8 dollaria /Gallon, nää maksaa jotain 3,50 dollaria /Gallon. Koska suomessahan me maksetaan yli ton jo litrasta joka on noin puolet gallonasta.

Ja mitähän muuta.. No nyt tulee mäkki jo ulos korvista, ku ollaan syöty siellä nii usein! Kun lähdettiin sunnuntai aamun kello 05:00 am ajaa kohti New Yorkia, niin pysähdyttii joskus kahdeksan aikaa syömää aamupalaa mäkkii Virginiassa. Ei sen puolee, mäkin aamupala on hyvää.. Se Egg Muffin! Ja sit myöhemmi pysähdyttii syömään lunch mäkissä ja oltiinkohan me Pennsylvaniassa. Ja jotain ei niin kiinnostavaa, niin tänään harkoissa mietin et "miten mun nilkkaan sattuu näi paljon!" ja katoin nii mun nilkassa ollut hankauma oli tulehtunut ja turvonnut. Ja nää kaikki on tietty aina samassa jalassa.. Mun vasenjalka näyttää iha kamalalta :D Ja huomenna on siis semmonen harjoituspelitsydeemi et pelataa useempii joukkueita vastaa. Ja sitte lauantaina on peli Hermonissa :)

Ja hei, kiitoksia kaikille jotka jaksaa kommentoida! Ette tiiäkkää kuinka paljon piristätte aina mun koulupäiviä kun study hallilla tuun kattoo mun blogia (köhköh) ja mulla on kommentteja :) Joskus löytyy aikaa vastaa ja joskus ei, mut yritän nyt taas vastailla paremmin ! Huhhuh, enpä muista millon oisin käyttäny johonkin postaukseen näinkää paljon aikaa :D

3 comments:

  1. Hienoja kuvia ja mielenkiintoisia juttuja jälleen!

    Tiedätkö, kun mä kävin Kiinassa (lomalla) mulle tuli just toi sama olo kun sulle Tennesseessä, että mun sydän jäi sinne, tai ainakin puolet siitä. Kukaan ei oo aiemmin ymmärtäny sitä tunnetta (miten sellaista voi pitää kotinaan, jossa on viettänyt 2 viikkoa?) hienoo kuulla että sulla on samansuuntainen kokemus! :)

    ReplyDelete
  2. Aada - kiitoksia kovasti ! :) Ja joo, kylla! En ollut edes viikkoakaan, mutta kylla se tuntu niin kodilta. En oo varmaa kertaakaan tuntenut samanlaista tunnetta New Yorkissa. Tiesin heti ku mentiin Tennesseen rajan yli et "hei oon kotona" :D

    ReplyDelete
  3. Se on kyllä jännä tunne :D
    --
    Blogissani olisi sinulle blog award. Ei mitään paineita laittaa eteen päin. :)

    ReplyDelete