12/04/2011

Kukaan ei koskaa voi sun paikkaa ottaa
Sain tossa pari päivää sitten mun hostsiskojen huoneesta ton pinkin Disneyn telkkarin haha, koska ne sai kunnon telkkarin ja sanoin et voin ottaa ton. Toi on siis telkkari jonka kautta voit kattoo DVD'eitä, mut et niiku kanavia. Mut kelpaa mulle, se on söpö ja nyt voin iltaisin syventyä kattomaan Gleen ekaa tuotantokautta, mitä en koskaa alottanu kattoo suomessa, tai sitten CSI ! :) Tosin toi kaukosäädin on iltaisin vähä ärsyttävä, ku jos painat jotai nappulaa nii ku se on "taikasauva" nii se välkkyy hetken aikaa pinkkinä..

Tää viikko meni ihan hyvin! Tuntuu, että asiat on paljon helpommin heti Tennesseen jälkeen ja muutenkin. Oon jutellut parien muiden vaihtareiden kanssa ja pakko sanoa, että melkeepä kaikille toi toka kuukausi oli aivan syvältä. Eli tuleville vaihtareille haluun kertoa, että kunhan selviitte tokan kuukauden yli niin kaikki asiat rupee varmaa taas paranee :) Eli eläminen tulee olemaan yhtä vuoristorataa.

Ömm, mun elämä täyttyy pääosin koulusta ja koripallosta. Harkat koulun jälkeen ja tällä viikolla ollu parit scrimmage ottelut. Mun valmentajat kutsuu mua yleensä "Finland" kun niil menee hermo lausuu mun nimeä haha :D Juokseminen on helpottunut, koska olin suomessa vähä laiskempi kaveri ja inhosin juoksemista, mut nyt se on jo ihan kivaa.

Nyt voisin mennä nukkuu, kirjoittelen myöhemmin lisää!

ps. Olin tänää kaupassa ja ostin yhdellä dollarilla eyelinerin? Ja vähä yli dollarilla ostin hyvän meikkivoiteen ja parilla dollarilla ostin nestemäisen peitevoiteen :o Mikä hinta.. ?

1 comment:

  1. Ihana toi ''finland'' ! lempinimi! :D ikävä <3 :(

    ReplyDelete