12/07/2011

otsikoimaton study hall postausMulla on ollut menossa ihan jarkyttavan huono viikko. Ainoot asiat jotka talla hetkella kiinnostaa taalla nii on koulussa oleminen ja korisharkat ja pelit, koska ma oon jotenkin saanut tarpeekseni kun mulla ja tolla hostaidilla menee vahan turhankin usein sukset ristiin. Oon ollut taalla vahan paalle 3kk ja miten suurinosan mun ajasta oon oikeestaa halunnut kotiin? Tai en ehka periaatteessa, mutta jotenkin musta tuntuu et joudun miettii hetken aikaa mita ma haluan taalla. Mitka asiat on mulle parhaaksi. Enka oo nyt sanomassa et oon lahossa taalta, eii, vaan keskusteluja tan perheen kanssa.

Tunnen oloni aika ylimaaraiseksi taalla perheessa, enka nyt enempaa viitti taalla netissa kirjoitella. Mut en tunne oloani vielakaan oikein kotoisaksi taalla. Eilen oli korispeli Edwardissa, mutta ku mulle annettii vaara paita nii en voinut pelaa. No ei se haitannut, koska eilen venaytin muutenkin sormen tai kaks nii liikuntatunnilla ja sain samalla kynnen irti.

Mut joo, saapas nahda miten asiat etenee.

3 comments:

 1. Hei Johanna, älä huoli :)Meillä oli täällä sonkajärvellä vuoden japanilainen vaihto-oppilas Tokiosta, ja seki selvis hengissä.
  Sillä oli pahoja ongelmia perheensä kanssa, kun ne vanhemmat eros (=tappeli kai koko ajan), ja se sit vaihto lopulta perhettä. Hei mut sähän oot ollu siellä jo kolmasosan koko ajasta! :D hui ku aika menee nopeeta. Tsemppiä sulle! <3

  ReplyDelete
 2. Tosi ikävää että tunnet noin! Olen kuullut sellaisiakin tapauksia, että isäntäperheestä on tullut vaihtarille tosi läheinen. Se on varmasti tosi paljon kiinni perheestä, millainen koko vuodestakin tulee. Onko sulla mahdollisuutta vaihtaa perhettä? Eihän se ole kivaa, jos ei oikein suju perheen kanssa.

  Teetpä mitä tahansa, voimia sulle joka tapauksessa♥

  ReplyDelete
 3. voi ei, toivottavasti saat kaiken selvitettyy sun perheen kanssa, tsemii! :) mulla on nyt aika sama tilanne kun oon myös vaihossa, mutta mun pitää joka tapauksessa vaihtaa perhettä tammikuussa joten silleesti ei enään niin pahasti häirihe..

  ReplyDelete