3/20/2012

20.03.2012
Nyt on oikeesti jo KESÄ ! Nyt ollut aurinkoista ja asteita yli +20! Rusketustakin alkaa taas pikkuhiljaa löytyä (vihdoinkin!), mut samalla löytyy tommossia kauniita mustelmiakin kun on tullu tota Softballia pelattua.. Voin kertoo, että noi ei oo tosiaan ainoat mustelmat! Noi tuli kun olin lyömässä, niin se mailan loppuosa aina osu mun kätee kun löin. On ollut vähän kipeet :D Sit tänään Jena heitti mulle pallon ja se lens suoraan mun nilkkaan niin, että nilkka turpos ja sinnekki tuli mustelmaa. Samoin myös yks pallo lens ihan suoraa mun kämmenselälle ja sekin turpos vähän ja tuli mustelmaa :D Ja jaloistaki löytyy muuten vaa pari.
Kaikki onkin täällä nauranut mulle et mähän tuun täyteen mustelmia tän Softball kauden aikana ja tottahan se on. Vieläku mä en paljoo tarvi et saan mustelmia :D

Muuten kuuluu ihan hyviä! Päivät täyttyny koulusta, auringonotosta, harkoista.. Harkat on muuten tosi kivat! Valmentaja on rento, mut samalla se vaatii et yritetään. Autan vieläki ainaku ehdin nii musikaalia niiden lavasteiden tekemisessä, mut joskus se on vähä sitä et käyn maalaa siel jonku pikkujutun ja sit meen vaihtaa vaatteet harkkoihin ja sit mennää ottaa aurinkoa koulun nurmikentälle Jenan, Brittneyn ja Hannahin kanssa.. Mut oon mä tosi paljon musikaalille kaikkea tehnyt! Ihan vapaaehtoisena.

Kohtaa on spring break ja sit kutsuukin Myrtle Beach! Meillä on ihan rannalla semmonen hotelli, mistä suorat näkymät merelle :) Jeejee! Alkaa tää loppukiri pikkuhiljaa, meinaa heti ton jälkeen Washington D.C ja sit heti Virginia Beach ja sit Prom etc. Pitäis käydä Prom mekko ostoksilla! Mietin et ostaisin ihan kunnon mekon ja lähetän sen sit Suomee nii ehk vois käyttää sitä sit myöhemmin Wanhojen tanssimekkona :) Jos sinne asti pääsen ton lukion kaa..

Mut hei, yritän joku pv tehä sen videopostauksen ja uudestaa yrittää saada sen tänne. :) Kommentoikaa, kirjoitelkaa! Koht on 7kk takana ja 3kk edessä, mitennii aika menee? Ihan hyvät fiilikset on vieläkin. Paremmin tosin menee nyt kun viime vuonna, ehkä kun on tosiaa jo tottunut kaikkeen.

2 comments: