3/04/2012

Sexy 17, vai miten se menikään

Mulla oli viime perjantaina 2.3 17th birthdayy ! :) Päivä alko kivasti koulussa, kun miljoonien (vähän ehkä liioiteltu) synttärionnittelujen jälkeen Jena antoi mulle pullon kokista, nallekarkkeja ja söpön kortin! Eleetah antoi mulle karkkipatukan, Liz osti mulle Poweradea, hostperheeltä sain $50, Beckyltä sain $25.. Ja päivä ennen tota niin sain Suomesta kaksi pakettia, jotka sisälsivät kaikkea suomalaista hyvää ja kortteja!

Sitten lähdettiin Watertowniin syömään dinneriä yhteen ruokapaikkaan, missä tehdään eteläosavaltiolaisten tyyliin ruokaa. Mmm, se oli tosi hyvää! Sit kävin Walmartissa ostaa uuden hupparin ja lökärit ja mun hostsiskolle Maddielle synttärilahjan, koska sillä on tulevana keskiviikkona synttärit (mut juhlat pidettii tosin jo tänään.) Sitku tultiin Watertownista kotiin niin syötiin mun toiveiden mukaan juustokakkua mmm!

Sit eilen mentiin taas Watertowniin shoppailemaan ja taisin tuhlailla rahaa ihan huolella. En oikeesti koskaa oo shoppaillu täällä sillee iha kunnolla, nii tänään ajattelin et mä nyt tarviinkin oikeesti uusia vaatteita. Ostin kolmet farkut, yhen tuubitopin, kaks paitaa, aurinkolasit, shortsit, softball räpylän & kengät. Sit mun hostäidin äiti anto mulle lahjaksi paketin, missä oli kolme hajuvettä ja sit se anto mulle vielä hyväntuoksuista vartalonpesuainetta. :)

Tänään vietettiin siis hostsiskon 6v synttärijuhlia, vaikka sen synttärit on ensviikon keskiviikkona. Mut oli ihan kivaa, koska Anna tuli käymää ja lusmuiltiin mun huoneessa piilossa siltä lapsilaumalta. :)

3 comments: