10/31/2011

Menneet vuodet tulvii huoneisiin, me loppuun asti siihen uskottiin

Happy Halloweeeen!

Tanaan ollaan kai menossa karkki vai kepponen kiertueelle perheen kanssa :) Mut siita kerron varmaa lisaa sitten huomenna, kun nyt kerron jotain mun viikonlopusta. Mun viikonloppu oli kylla aivan perseesta. Naa oli kylla huonoimmat pari paivaa taalla.

Ensinnakin mentiin lauantaina kaymaan mun hostaitin serkun halloween juhlissa, jotka oli sitten Syracusessa. Ennen sita mentiin kaymaan Syracusen isoossa ostoskeskuksessa ja mita ma ostin? No en mitaan. :D No mut taa ei ollut pointti miksi ma vihasin tata viikonloppua vaan se, etta ma olin ihan kauhean kipee. Ei mulla ollut lauantai aamuna niin huono-olo, vaan vahan, vaan sitten kun lahdettiin sielta ostoskeskuksesta. Oltiin Syracusessa, josta oli n. 2h takaisin kotiin.. Mulla oli kauhee kuume ja tan takia must tuntuu et meni taas vaha sukset ristiin mun hostaitin kanssa. No siita ei sen enempaa, mut sit sen ajan ku muut oli juhlimassa halloween juhlia niin ma olin sen talon ylakerrassa yrittamassa nukkua. Soin tyylii viis pilleria et sain mun kuumeen tasotettua.

Lauantai. Ei mitaa kummempaa, olin kotona. Herasin kahtakymmenta vaille 9 ja se tuntu olevan vahan vaarin taas. En tiia, ei ollut mitenkaa hiphurraa fiilis. Hostaitin aiti tuli kattomaan mun hostsisaruksia sen aikaa, kun hostvanhemmat meni kaymaa ostoksilla.

Nyt oon study hallin tunnilla, kohta on kuviksen tunti. Tanaan englannin tunnilla luettiin patkia yhdista tarinoista ja kappas vaan - ne tarinat, taino enemmankin kirjoitukset oli patkia kun vanhemmat saattoivat lapsensa lahtemaan maailmalle. Yksi lahti collegeen toiselle puolelle sita maata, mut toinen kerto siita kun isa saattoi tyttarensa lentokentalle, kun tytar lahti maailmalle. Jotenkin ma pystyin tosi hyvin samaistuu noihin kirjoituksiin, ehka paremmin kun kukaan silla tunnilla.

Toivottavasti jaksoitte lukee tan, vaikkei tassa ollutkaan yhtaa kuvia :) Yritan kirjoittaa tanaan viela lisaa, et mita mulla on ikava Suomessa. :)

3 comments:

  1. Heei, mulla on sulle haaste mun blogissa ! (:

    ReplyDelete
  2. Siis miksi sulla on menny sukset ristiin hostäidin kans? :O Harmi juttu...

    ReplyDelete
  3. Chokoliini - kiitos ! Ma voisin tehda sen tassa joku paiva :) Ehka jo tanaan.

    Elli - typeria juttuja, en viitti niita kirjoitella tanne. Tuu juttelee fb nii tiiat enemman :)

    ReplyDelete