12/12/2011

When you can't breathe, I will be there







Viime viikonloppu oli tosi kiva ! Menin lauantaina kaverille yoksi. Vietettiin eka iltaa koristelemalla joulukuusi, sitten juteltii yo myohaan Laurynin ja sen poikaystavan kanssa. Sunnuntai vietettiin niiden poreammeessa, laiteltiin kynsia, kateltii leffoja, pelattiin Wii'ta ja syotiin noita herkullisia karamellilla paallystettyja popcorneja.

Eilen ei mennyt sitten ihan yhta hyvin, tuli taas vahan ongelmia hostaidin kanssa. Taa nyt paattykin sit siihen et puhuttiin asiat lapi, molemmat soittivat aluevalvojalle ja sunnuntaina tuun nakemaan mun aluevalvojan. Mun aluevalvoja on ihan taju mukava, se tuntuu ymmartavan tosi hyvin mua. Voivoi, tahan sisaltyy niin paljon kaikkea, mutku ei oikee viitti taallapai kirjotella. Saa nahda miten asiat tulee menemaa, ite oon kyl jo nii turhautunut et oon yrittanyt melkeen 4kk asua naiden kanssa ja ei silti onnistu. Aluevalvoja soittaa mulle torstaina, se kysy mult et haluunks et se soittaa mulle huomennaki et miten asiat menee, mut olin et ei sen tartte, et ma voin soittaa jos taalla naa asiat menee taas jotenkin tan viikon aikana.

Mitakohan muuta.. Ei mun elamassa varmaa kummempia, huomenna peli taas. Koris vie aikaa, hyva vaan. Englanti tuntuu parantuvan kokoajan, tai sen huomaa ku on syventynyt keskustelemaa syvallisia ja tajuutki et "hei ma osaanki sanoa naa jutut" :) Ja taa on miten ma tunnen et oon kehittynyt mun englannissa, mun hostperheeltahan tata ei kannata kysyykkaa.

ps. Sain noi kengat Laurynilta kun kavelin tennareilla viela vaikka olikin lunta.
pps. Taa lumi sulaa taas pois, ei taalla oo oikee lunta taaskaan. Ja torstaille on kai luvattu viela lampimampaa.

1 comment: