2/06/2012

Jeejee senioritPari kännykkä kuvaa. Toi ylempi oli nii symppis et oli pakko ottaa kuva! Ja alempi on siis kuva mun, Tabithan, Jenan ja Sierran Nälkäpeli areenasta :)

Tänään kun pääsin kotiin koulusta nii olin et "en kyl tosiaa istu kolmatta päivää tekemättä mitään!" vaan lähin takas kouluun viideltä kattoo korispelejä. En oikeesti vaan pystynyt enää istuu tekemättä mitää, halusin päästä takasin ihmisten seuraan. En oikee tienny ketä siel vois olla, ku tiesin vaa et Lauryn tulis laulaa itsenäisyyslaulun ennen pelii, mut muista en tiennyt. Ja jokatapauksessa oisin joutunut menee myöhemmin sitte tonne peliin hakee kukat (senioreille jaettiin kukat, otettii kuvat etc), niin mietin et miksipäs en lähtis aikasemmin jo kouluun.

No vietin sen kokoajan sit oikeestaa Elizabethin kanssa, jonka kans en oo oikeestaa ollukkaa, mut nyt ollaan juteltu nii paljon enemmän. Liz on siis myös seniori ja mulla ei ole yhtää tunteja senioreiden kanssa (nii että mitä), etten oo ennen kauheesti pystyny puhuu sen kans. No mut joo, olin siis Lizin, Laurien ja Jasonin kanssa suurimmanosan ajasta. Sit kävin hakee kukat hostvanhempien kans ja otettii ne parit kuvat siellä, sit hostvanhemmat lähti takas kotia ja mä jäin kattoo tyttöjen varsitypelin loppuun Lizin kanssa, jonka jälkeen Liz heitti mut kotiin. Huomenna korisharkat kolmelta, jee! En voi odottaa näkeväni mun valmentajaa joka sai vauvan vähä aika sitte :)

Ainii ja eilen söin semmosta Pina Colada jello + mansikkajuttuu, mikä oli oikeestaa tosi hyvää. Ja hostmom teki cakepopseja, en tiiä mitä ne on suomeks. Ne on niikun cupcaken tyylisiä, mut ne on pyöreitä palloja jotka voi sitten "kuorruttaa" vaikka valkosuklaalla ja ne pistetään tikunpäähän. :)

Nyt meen kyl nukkuu, ku eile illalla join liikaa kokista ennenku menin nukkuu nii en saanu oikee unta. Nyt väsyttää iha sikana, öitä!

2 comments:

  1. Aika hyvä laatu sun kännykän kameras :o

    ReplyDelete
  2. " eile illalla join liikaa kokista ennenku menin nukkuu nii en saanu oikee unta." haha ihana <3

    ReplyDelete