6/18/2012

Pakkauspäivät ovat kirottuja

Tosiaan, tänään oon viettänyt kuus tuntia pakkaillen ja heitellen tavaroita roskiin ja voin kertoa, että meinas raastaa hermoja saada kaikki tavarat noihin kahteen matkalaukkuun. Mut nyt ollaan jo voiton puolella, tosin pitäis saada ne vaatteetki matkalaukkuun mitkä ei oo vielä pesty.. Ja sit pitäis heittää sikana tavaroita roskiin, mm. vartalorasvat ym ton tapaset tavarat jotka ois turha viedä Suomeen.

Ei kai tässä muuta, huomenna hostsiskon graduation ja sit vois jatkaa pakkaamista ja mennä ottaa aurinkoo. Koko viikko luvattu täys hellettä :) Keskiviikkona näen vihdoin Jenaa ! Ja torstaina nään Laurynin :)

5 comments:

 1. Hei mikä päivä sä lähet suomeen?:D

  ReplyDelete
 2. Janika > No Suomeen lähen ens viikon tiistaina eli 26.06, mut lähen Harrisvillestä jo maanantaina kohti New York Cityä bussilla :D Siks pakkasinkin jo nii ei tarvii loppuviikosta murehtia, ku koko loppu viikko on nii täys muuteski.

  ReplyDelete
 3. Hei millaiset lennot sulla on kotiin? Mäkin lähden tiistaina! Ja joo yhdyn sanoihisi, vihaan pakkaamista varsinki nyt ku ei oo samanlaisia intrestejä siihe ku tänne tullessa!

  ReplyDelete
 4. heini > Mulla on suoralento JFK/NYC - Helsinki Vantaa :D Lähden tiistaina kai joskus 06:50pm ja oon Suomessa keskiviikkona 08:50 aamulla Suomen aikaa! :)

  ReplyDelete
 5. vähänkö oot onnekas!!! :DD Mulla menee kaikkiin lentoihin yhteensä 26 tuntia kun meen Portland, Oregon - Seattle, Washington - Frankfurt - Helsinki - Oulu

  ReplyDelete