9/18/2011

Don't you wanna stay here for a little while

photos (c) my hostmom Nicole

Tää viikonloppu meni ihan kamalan nopeasti! Perjantaina mentiin hostperheen kanssa Watertowniin ostoksille ja lauantaina olin Laurynin kanssa koko päivän. Me enemmänkin vaa juteltii ja poltin mun kieleni ikävästi ku syötii yhtii pizzajuttuja hah :D

Sunnuntaina mentiin perheen kanssa vaeltamaan ja näin oikeesti noi putoukset. Ne oli kauneinta mitä oon täällä nähnyt! Ne sai mun olon niin onnelliseksi, mut samalla ehkä vähän surulliseksi. Se oli niin kaunista, harmi vaa et unohdin kameran kotiin, mut laitoin tähän pari hostmomin ottamaa kuvaa. :)

Tänää oli ihan kiva koulupäivä, mut mulla on aikapaljon noita kouluprojekteja. Okei kaks.. mut silti :D Ja oli koulukuvauks, miten se vaan meneee niin et koulukuvat ei onnistu ikinä.

Ajattelin, että teen huomenna ehkäpä sen videopostauksen (tai kuvaan sen videon, se on toinen juttu onks tää netti nii huonolla tuulella taas, ettei se anna lisää sitä), mut se on hassuu kuinka on aika vaikeeta puhuu suomea. Tai tuntuu, että puhun suomea jo jollain typerällä aksentilla :D

Oon unohtanut täysin laittaa teille ei tän viime viikonlopun kuvat vaa sitä edellisen, kun oltiin sielä ihme farmilla haha. Laitan niitä tässä joku päivä! Nyt katon onks mulla mitää läksyjä ja meen suihkuu, heissaan!

No comments:

Post a Comment