9/22/2011

Yesterdaaay

Eilinen meni kattoessa soccergamee ja ottamalla pari kuvaa. Tänään mentii hostperheen kaa suoraan koulusta Watertowniin ja tultiin vasta puol 8 takaisin kotiin. Oon nyt vähän väsynyyt, ehkä sitä kohta pitäis mennä nukkumaan.

Huomenna kouluun ja koulun jälkeen menen parin tyypin kanssa koulun tanssijaisii. Tanssijaiset, kuulostaapa tyhmältä, no mut school dance. Ja sitten viikonlopuksi Syracuseen! Lähdetään lauantaina kello 07:30 am kohti Syracusea, jossa ekana poimitaa omenoita ja kurpitsoja ja sunnuntaina ku lähetää kotia päin nii käydää ostoskeskuksessa. Kattelen sieltä vähän jotai vaatteita, ehkä jotai uutta takkia tai jotaki. :)

Eli kirjoittelen seuraavaks varmaa vasta ensiviikolla, ellen huomen illalla vielä jaksa! :)

4 comments:

 1. moi :) ilmeisesti sul menee hyvin siellä :D monelta sulla alkaa koulu? ootko saanu jo paljon kavereit? onko ollu vaikeeta englannin kanssa?

  T: sun pikkuserkku Rosa

  ps. mullakin on blogi :)

  ReplyDelete
 2. Rosa - Joo ihan hyvin taalla menee, toisinaa ehka vahan ikava niita omia saantoja suomessa. Homeroomissa pitaa olla kymmenta yli kaheksan :) Ja no ei nyt mitenkaa kummosemman vaikeeta, ehka valilla vahan menee hermot jos et millaan saa sanottua sita mita haluat. Mut niinku muutenkin, nii englanninkin kanssa on hyvia ja huonoja paivia. Joskus se onnistuu, joskus tuntuu ettet haluais sanoo sanaakaa, ku tuntuu ettei onnistuis millaan. :D Kavin lukasemassa sun blogias, kivalta nayttaa! Pida hauska vuosi! :) Ei olla muuten nahty ainakaan neljaan vuoteen :D

  ReplyDelete
 3. En ihmettele että tanssiJaiset kuulostaa hassulta, kun ne on tanssiaiset;) ja muista vähän ikävöidä meitä suomen tovereitakin siellä :)) Pidä kivaa hani ♥

  ReplyDelete
 4. Sara - Enemmän ku uskotkaa :) älkää tekää unohtako mua !

  ReplyDelete