9/08/2011

Good night

Halusin vaan jakaa teidän kanssa mitä mä täällä joudun oikeestaa lukee. Toi tiiliskiven kokoinen U.S. History sisältää sellaista hepreaa, että sitäku lukee nii manaa oikeesti koko maan samantie ja tekee mieli huutaa. :D Siinä on niin vaikeita sanoja joita en edes tiedä ja sit pitäis vielä yrittää tehä jotai läksyjä.. It's not easy.

Ei mut jokatapauksessa tänää koulussa meni jo paremmin! Kyllä se päivä päivältä menee paremmin, kun tottuu siihen rutiiniin. U.S. Historystä ei läksyä, vaan tehtiin joku testi missä testattiin paljon tiedät Yhdysvaltojen historiasta.. Ja minähän tiedän kaiken haha. Sain Govermentin pois, tuskailin ehkä vähän Living Enviroment Lab tunnilla, koskaa siellä tehtiin laskujen tapaisia kaavakkeita :O Ja jos ootte lukenut aijemmin, niin tiedätte että mä olen aivan todella huono matikassa. Enkä ottanut matikkaa täällä, en tiiä onko se suuri miinus vai plussa. En ainakaan reputa sitä, positiivista! :) Ja lunchina oli muuten hamburger or hotdog !

Jeepsan, viikonloppuna ajattelin vähä siivoilla ja rentoutua. Pari kaverii pyys lähtee elokuviin lauantaina. Saa nähä kerkeekö :) Ainii ja huomenna on liikuntaa ja mulle on vähän kerrottu, että joudutaa juosta 1 maili. Ei oo mun juttu toi juokseminen..

No mut kyllä tää tästä! Pakko sanoo, että tää on yhtä vuoristorataa. Perhe on kuitenkin aivan ihana, tykkään todella paljon :) Juteltii tänää muutenkin reissusta New York Cityyn jeejee!

Nyt hyvää yötä (tai teille hyvää huomenta) !

1 comment:

  1. Millasta nykin reissua ootte suunnitellu? :) itekkin oon oman perheen kanssa miettiny et jos menos jollakin lomalla vähän tsippaamaan sinne. Onko teilläkin AFS:llä sääntö että pitää olla yks 25 vuotias matkassa mukana?

    ReplyDelete