9/06/2011

The first day at school

Nyt en jaksa lisää kuvia. Pakko sanoo et mä oon väsynyt.

Eli tänään heräsin 06:30 am kouluun. Menin hostmomin kyydillä 07:30 koululle ja olin sen luokassa sitte kaheksaan asti, kunnes me seniorit kokoonnuttiin homeroomiin ja kappas se oli se sama luokka. Meille kerrottiin senior pointseista, joita keräämällä niillä pisteillä voi ostaa omat valmistujaislakin /seniormatkan ym. Eli vaan pisteillä voit maksaa, nii ei sun tarvis käyttää omaa rahaa ! :)

No joo, sen jälkeen mulla oli englantia vielä mun hostmomin luokassa. Sen jälkeen oli Study hall, oli kinda boring koska ei ollut vielä ollut mitää läksyjä.

Nojoo, mun tää päivä näytti tältä:

English 11
Study Hall
Living Environment
U.S. History
Lunch
Living Environment (Lab)
Advanced Art
Part. In Government

Ja kyllä, mulla on molemmat U.S. History & Government, mutta mä todellakin tuskastuin tolla Governmentin tunnilla, koska oli niiin suuri kielimuuri. Mä en ymmärtänyt mitään oikeastaan, koska opettaja selitti vauhdilla kaikki asiat läpi ja kysyi tunnin lopuksi "Onko kysyttävää?" niin en sitten viittinyt sanoa, että "Joo voisitko toistaa kaiken mitä sanoit tämän tunnin aikana, mutta hitaanpaa kiitos? :)" No way, se tuntui jo liian ahdistavalta, niin hostmom sanoi et tottakai sen pystyy jättämään pois, kun mulla on U.S. History. Thank god !

Mä ite en oikein osaa sanoa mitää tosta koulutsydeemistä. Homeroomissa meidän piti kääntyä USA'n lippua päin, laittaa käsi sydämelle ja vannoa joku vala? Tosin mä en sitä mennyt vannomaan, se oli joku Yhdysvaltalaisten vala. Hymyilin vaan kauniisti siinä lippua vasten :)

Mua ahdistaa jopa vähän toi koulu, kun tuntuu et siellä vaaditaan niin paljon ja silti kielimuuri on vielä niin valtava. Liikaa asioita tungettavana päähän ja vielä englanniksi, voitte kuvitella alkoiko särkemään päähän? No kyllä ! :D Ja se lokerikon lukkotsydeemi on mulle nii mysteeri, hostmom näytti sen monta kertaa, mut se on niii vaikee et jätin suosiolla tavarat hostmomin luokkahuoneeseen.

Lunch oli pizzaaa, kaakaoo, hedelmiä ja oli siel leipääki mut kyl se pizza houkutteli enemmän ku leipä tänää... Mut hei, menin zumbaa illalla ja voin sanoo et jos koskaan mun jalat on ollut jäykät, nii ne on tänää ! Jos en pääse aamulla kouluu, nii en yhtää ihmettele hahha.

Ja multa kysyttii muuten "Ai oot Suomesta! Onks Suomi Aasiassa?" :) mm jep.
No ehkä mä totun tähän. Tätähän mä tulin hakemaan, uusia kokemuksia!

Nyt mä alan nukkumaa, et herään huomenna taas tonne kouluun ! Must on nii hassuu et siellä muuten oikeesti mennää kellon mukaa. Tunti alkaa ku kello soi, ja vaikka opettajalla olis puhe kesken, nii ku kello soi nii oppilaat lähtee toiseen luokkaan. Ja tää väli on jotain 3min, että tunti saattaa loppuu 2:05 pm ja seuraava tunti alkaa 2:08 pm

Ja hei, kommentit on enemmän kun tervetulleita! Jos joku jakso lukea tän edes haha :D

5 comments:

 1. Mulla huomenna ekakoulupäivä!! Multakin aina kysytään "missäs se suomi onkaan?" :DD Sulla on aika paljon tommosia real real kouluaineita, saitko ite valita kaikki vai?

  ReplyDelete
 2. Hei! Ihanaa kuulla millasta siellä on! Mä täällä ihan innoissani luen noita juttuja :D
  ... Mä en tiennyt että ne vannoo jonkun valan noin :O ... tai en mä kyllä tiennyt mitään muutakaan noista tavoista. Mä rupesin nauraa kun kuvittelin sut säätämässä sen lukon kanssa :DD Mahtoi olla vaikea lukko kun ei onnistunut!:D
  muistahan postailla tänne mitä siellä tapahtuu! :P

  ReplyDelete
 3. Voi ei :D Amerikkalaiset on siis oikeesti niin tyhmiä ku mitä luullaan... Tai ei tyhmiä, mutta tommosia jotenkin yleissivistykseltään paljon suppeempia kuin me suomalaiset :D

  Etköhän sä äkkiä sinne totu :)

  ReplyDelete
 4. hahaa yritä pärjää siellä! :--D Mä oon ehkä hippasen kateellinen tost pizzasta omomm

  ReplyDelete
 5. mennni - Joo sain valita ite. Ei siel ollu mitää kummosempia aineita, enemmänki iha noita real aineita vaan. Sain kyl jättää matikan pois ja sain kaks study hallia ! :)

  Lotta - No se lukko oli ! Ihan kamala, en ymmärrä :D ja juu mä postailen !

  Elli - No voi kyllä.. :D Ja joo pikkuhiljaa pikkuhiljaa!

  Ninni - älä oo kateellinen ! Tai olihan se ihan hyvää..

  ReplyDelete