1/01/2012

2012Happy New Year !!

Laitan teille myöhemmin kuvia uudesta vuodesta, nyt vaan pikainen katsaus tähän. Eli vietin uuden vuoden Annan kanssa, me kateltii leffoja kolmeen asti yöhön, juotiin alkoholitonta skumppaa, käveltiin pilkkopimeessä taskulampun kanssa postilaatikolle jonne on ainakin yli kilometri ja katottiin telkkarista kuinka New York Cityssä vaihtui vuosi. Oli ihan kivaa, vähän erilaista, koska oon tottunut nyt ainaki viis vuotta viettää mun uudenvuoden aina Niinan kanssa!

Viime torstaina mentiin Laurynin, Adrianin ja Helenin kanssa Watertowniin heti mun harkkojen jälkee kattoo Sherlock Holmes leffaa, syömään ja vähä ostoksille. Perjantaina oli mun peli Watertownissa ja me voitettiin ja mäki sain pelaa, mikä oli ihan tosi kivaa!

Ja nyt onkin jo vuosi 2012, muistaako kukaan lukijoista kun vaihtui viime vuosi niin kirjotin jotain et "Tänä vuonna sitä mennäää!" no nyt kai on todettava et "no tänä vuonna sitä mennää takasi Suomeen!" Ja enää on alle 6kk, mikä on vähän. Pelottavan vähän, kun ottaa huomioon et nyt on jo melko sujut kulttuurin ja eroavaisuuksien kanssa, niin aika lähtee lentämään.

Ja muistutan, että vielä on mahdollisuus pistää kysymyksiä edelliseen postaukseen! Yritän tässä parin päivän sisällä rupee kasaamaan kysymyspostausta. :)

6 comments:

  1. n00ra: voi kiiitos paljon ! :)

    ReplyDelete
  2. koska et nähtävästi vastaa muutaku tän kautta niin pistän että olisi kiva jos ottaisit yhteyttä ei mulla muuuta!

    ReplyDelete
  3. Elisabet - ::D noku ei oo oikee paivisin koskaa aikaa, nytki oon koneella ku on study hall. Ja joo, sain sun viestin kylla, mut sen hupparin loytaminen voi olla taalta pai vaikeeta. Ehk sitte (jos kun) meen New York Cityyn :)

    ReplyDelete