1/25/2012

Vaihtaruus on itsensä löytämistä

Vaihtarina oleminen on tosiaan itsensä löytämistä - uudelleen, tai sitten täysin uusia puolia itsestä. Mä oon aina tykännyt kuviksesta, mutta ysillä tunsin kuviksen jopa ärsyttävänä. Must tuntuu et se osana johtu siitä, ettei tultu oikeen toimeen sen opettajan kaa, en saanut tehdä oikee asioita mitkä oikeesti kiinnosti ja se opettaja ei kannustanut sillä tavalla mitä vois olettaa. Ja osana ehkä etten jaksanut ottaa sitä tosissaa ja inhosin herätä aamuisin kuviksentunneille.

Täällä kuitenkin mulla on maailman paras kuviksenopettaja, joka oikeasti rakastaa kuvataidetta. Sulla saa olla se oma tyyli, et joudu pistää itseäs johonkin tiettyyn muottiin. Se ymmärtää jos oot käyttänyt vähän omaa luovuuttas ja se jopa arvostaa jos oot tehnyt jotain vähä eritavalla. Se ottaa taiteen vakavasti, me tehdään joka viikko piirrustuksia tietyistä asioista mistä se haluaa, jotka on siis kotiläksyinä. Meillä on käytössä netissä tosi kiva paikka, nimeltään glogster, joka on vähän niinkun blogi. Lisäilet kuvia, tekstejä, videoita ja musiikkeja sun glogstereihin.

Jos oot kiinnostunut menemään mm. kuvataidepuolelle collegessa, niin se on heti auttamassa parhaansa ja kannustaa. Kun kerroin sille, et yks mun kaveri on kuvataidelukiossa Suomessa, niin se oli et se kävis tosi hyvin mullekin. Se kiinnostu heti, et jos tarviin jonkun portfolion et pääsisin sisään nii voidaa työstää sitä täällä jenkeissä. Haha, en nyt kyl taida päästä kuvataidelukioon ainakaan tänä vuonna. Mut ehkäpä jos kiinnostusta riittää nii ens vuonna vois hakeakin ? :)

Tossa on nyt pari kuvistyötä mitkä oon tehnyt. Toi iso mies ja toi hevonen ovat hiilitöitä ja toi keskimmäinen on vaan normaali piirrustus. Nyt ollaan työstämässä pastelliliiduilla, harjoitellaan värien käyttöä ym. Ainii ja toi ihme friikkimiespiirrustus on meijän koulun käytävällä tällä hetkellä :) Se on saanut aika paljon huomiota kaikilta, mm. meijän koulun reksiltä. Maalattiin muuten Laurynin kaa meijä koulun reksin päähän teksti "Make Art". Ehkä oudoin juttu mitä oon koskaa tehnyt ::D

Toinen asia mistä kirjoitan lisää ehkä myöhemmin on koripallo ja koululiikunta. Kai hei mä oonkin urheilullinen :D

5 comments:

 1. ootko vähän hyvä kuviksessa ! vähän kiva et siel se maikka on noin ihana :)

  ReplyDelete
 2. saamari toi on oikeesti siisti toi ukkeili!!!!

  ReplyDelete
 3. Anz - kiitos ! :)
  veea - kiitti :) ! joo toi maikka on kyl aivan huippu
  Sohvi - haha kiitos :D

  ReplyDelete