1/08/2012

Hyvää huomenta Suomi, hyvin pyyhkii


Pikkusen kuvia uudesta vuodesta lähtien :) Alkoholitonta skumppaa, leffoja, koripallomatseja, uusia juttuja. En Suomessa käyttänyt paljoo kynsilakkoja tai ees omistanu montaa, mut nyt kynsien laittamisesta on tullut ihan sika kivaa. Haluaisin ostella vaikka mitä lakkoja, ja kyl ne niin halpoi on mutku.. :D

Tällä hetkellä menee tosi kivasti, oon niin ilonen täl hetkellä miten asiat menee. Keskusteleminen on tosiaan ihan supertärkeetä, vaikka se onkin vaikeeta. Puhdistaa kummosesti ilmaa :) Eilen vieteltiin hostäidin synttäreitä, mentiin syömää lounasta Watertowniin, pelattiin illalla skippo peliä (en kyllä muista miten kirjotetaa haha), käytiin Five below nimisessä kaupassa, jossa myydään mm. Victoria's Secrets hajuvesiä viidellä dollarilla. Siellä muutenkin on kaikki jutut viisdollaria tai vähemmän!

Mä taas kehittelin mun lahjani mun hostäidille. Ensiks teetin kuvan musta ja siitä, jonka laitoin kehyksiin (koska pelkästään meistä kahdesta ei varmaan kuvaa ole), kirjoitin sille kirjeen missä mm. kiitin sitä kaikennäkösistä asioista ja sitten teetin muitakin kuvia ja annoin kortin. Se tykkäs tosi paljon :)

Sit toi purkkakuva on ihan pakollinen eroavaisuus. En oo varmaan kertaakaan nähnyt täällä purkkapusseja, vaan täällä purkat on tollaisia.

Ja kohta teen ton kysymyspostauksen loppuun!

1 comment:

  1. Ihanaa kuulla että menee hyvin ja että "ilma on puhdistunut" ! :)

    ReplyDelete