1/24/2012

voihan tylsyys

Oon huomannut olevani melko tylsä postaaja.. En oikee kerro mitää mielenkiintoista. En jauha teille mitään miten mun harkat meni, toteen ne aina vaan. En kerro mitä kivoja juttuja on käynyt, kuinka pelattiin Laurynin kaan sitä toisen käsien lyömis peliä niin, että mun vasen käsi täytty liiloista pilkuista. Niinpä tänä iltana kun iski tylsyys (ja päätin siirtää mun bilsanläksyjen teon huomiselle aamuiselle study hallille) niin tulinpa sitte jauhaa vaan kaikkea tästä päivästä. Ja tietysti arkisten kuvien kera! (Okei oikeesti olin nii laiska et etin jotai simppeleitä kuvia jotka oli jo valmiiksi muokattu..)

Tänään oli ihan kiva päivä! Miksi joka aamu on niin vaikea nousta ylös.. mietein taas varmaa puoltuntia aamulla miten jaksan nousta sängystä. No loppujen lopuks ku sain itteni ylös sängystä, sain meikattua ja laitettua nii menin sitte kouluu. Englannin tunnilla me tehdään tosi kivaa projektia, nimeltä rakenna nälkäpeli areena. :D Liikuntatunnilla meillä oli fitness testi. Ekana 7min juoksua, vähän kävelyä sen jälkeen ja sitte 4min testi. 30 sekuntia erilaisia juttuja peräkanaa, mitkä oikeesti tuntuu nyt illalla. Living environment, ei mitää erikoista. Tylsää, pohdittiin jotain kasvista ja mitosis ja meiosis juttuja. Historiassa olin saanut kokeesta 78 (yee I passed!) ja sitte pohdittiin kuinka typerä Eric on ja kuka suostuisi menemään sen kanssa naimisiin.

Siinä se päivä sitte kulu, sitte tuliki jo korismatsi! Meijän joukkue jyräs Edwardin joukkueen 46-24 ! Ja mäki sain pelaa. Oon huomannut et oon kehittynyt tosi paljon ja nykyää liikun niii paljon enemmän. Kunto on kohentunut täällä ollessa :) Meijän korismatsin jälkee juttelin Nickin ja yhen uuden pojan kanssa, ne kyseli mult urheilijoiden nimiä joista en tiennyt yhtääkää.. Sit tää uus poika oli "Well, do you know Michael Jackson?" "Mm, of course?" "Thank god! :D" Sit käytiin mielenkiintoinen keskustelu suomalaisista jätkistä verrattuina jenkkeihin.

Nyt oon ihan sika väsynyt, alan kuuntelemaan mun iPodia ja rupeen nukkuu! Viikonloppuna pitäis mennä kattoo porukalla korismatsii Syracusee, kerta ku saatii ilmaiset liput, matkat ja ruuat ;) Syracusen korisjoukkue on kyl ihan tajuttoman hyvä!

6 comments:

 1. meiosis is the shittest thing everrrrr gosh käsiteltiin sitä viime vuonna bilsassa täällä ausseissa ja hermo meni heikkoon kuntoon aika useesti kun en oikee ymmärtäny niitä eri vaiheita :D

  ReplyDelete
 2. Tämä postaus ei ainakaan ollut tylsä, eivätkä mun mielestäni aikaisemmatkaan. :)

  ReplyDelete
 3. Anz - Mulla liikunta on A, jotain 94% kai :D

  Hanna - no way! iha oikeesti :D oon ne kai suomeks käsitelly (taino en muista et oltais joskus tommossii vaiheit käsitelty), mut sehä on nyt ihan eriasia :D

  Aada - voi kiitos ! :)

  ReplyDelete
 4. pelasitko korista jo ennen ku menit vaihtoo? on saattanu lukee aikasemmiski mut en muista... :D ja miten usein harkat, pelei, miten rankkaa ja oliks helppo päästä mukaa siihe joukkueesee? (--:

  ReplyDelete
 5. veea - En pelannut :D Mun pitais olla varsityssa, mut valitsin silti Junior Varsityn. Joukkueeseen on tosi helppo paasta, kun taa urheilu alkaa nii meet vaa harkkoihin. Mut se on sit eriasia kuinka moni siella pysyy, koska harkat tosiaan on joka arkipaiva koulun jalkeen ja joskus lauantaisin. Kestaa yleensa puolestatoista tunnista kahteen tuntiin. Harkat oli alussa tosi rankat, koska meija valmentaja yritti vaa saada meijan kunnon kohonemaan mm. juoksettamalla meita ihan sikana. JV juoksee muutenkin nii paljon enemman harkoissa ku Varsity, huhhu. Peleja on yleensa jotain yks kaks viikossa, joskus ei oo viikkoon pelia ja joskus on useempi peli viikossa. Nykyaan harkatkaa ei oo nii pahat, kun on tottunut jo juoksemiseen. :)

  ReplyDelete