1/28/2012

Syracuse vs. West-Virginia University


Ihan ekaks haluun sanoa, että mä oon ihan superväsynyt, että teksti voi olla sen mukaista. Kokoajan meinaa silmät mennä kii mut haluun tehä tän postauksen ennenku meen nukkuu ku unohdan tänn kuiteski muute.

Eli lähettii tänää puol kaheksalta kohti Syracusea, koska siellä oli Syracuse vs. WVU koripallo-ottelu. Ekaks pysähyttii melkee Syracusessa nii syömää aamupalaa mäkkii, missä aiheutettii kauhee ruuhka. Söin tommosseen syperhyvän bagelin ja appelssiinimehua! Sit jatkettii matkaa ja pian oltiinki jo Syracusessa, jossa etittii parkkitilaa hetken aikaa. Parkkipaikalta otettii toinen bussi joka vei ton yliopiston toiselle puolelle mistä päästiin sit kattoo sitä matsii. Toi Syracusen yliopisto oli sika kivannäkönen! Vähä tuli joku Tylypahka mielee.

En tiiä miten Suomessa, mut mä en ainakaa Suomes oikeen tiennyt noista jenkkien koripallojoukkueista mitään, mut nyt siis Syracuse on yks jenkkien parhaimmista koripallojoukkueista, eli tää oli nyt ihan isojuttuki :D Saatiin raahattua ittemme kattoo ihan vierelle ku ne lämmitteli, mutku peli alko nii jouduttii siirtyy tonne ylöösylös.. Peli oli hyvä, kuvittelin kyl Syracusen paremmaksi mitä se oli, mut se voitti kuitenkin! Enkä muute toki mennyt tonne Tennessee hupparipäällä, mut piilotin sen Tennessee tekstin huivin ja mun hiuksien avulla haha. Siel oli kaikki cheerleaderit, tanssijoukkueet, kannustukset, musiikit, orkesteri ym. Oli ihan tosi kiva kokemus!

Ton pelin jälkee mentii syömää dinner yhtee paikkaa, missä oli buffet mistä sait hakea mitä halusit. Hei oikeesti, nyt ei kyllä tuu täst kirjoittamisesta mitää ku silmät sulkeutuu kokoaja :D Jospa kirjoitan huomenna lisää haha, mut tässä nyt ainaki pääkohdat ! Öitä

No comments:

Post a Comment